Nagyszénáson kiváló belső elrendezésű 3 szobás családi házat kínálunk eladásra a fürdőhöz közel

Nagyszénáson frekventált helyen, a fürdőhöz közel eladásra kínálunk egy 105 nm alapterületű, téglaépítésű, beton alappal rendelkező 3 szobás családi házat.

Az ingatlan kedvező belső elosztású. Klímával felszerelt! A 3 szobán kívül egy konyha, étkező, fürdőszoba, wc, folyosó valamint egy gardróbszoba áll rendelkezésre. Burkolatát jó állapotú hidegburkolat illetve padlószőnyeg jellemzi. Nyílászárói fa valamint műanyag hőszigetelt nyílászárók. Meleg vízellátásáról villanybojler gondoskodik, fűtését központi, gáz valamint vegyes tüzelésű kazán segíti elő. 1188 nm nagyságú telek tartozik az ingatlanhoz, ahol egy 200 nm alapterületű csirkenevelő ól található, illetve egy dupla beállásos garázs, szerelőaknával ellátva.

Nagyon szépen karbantartott, rendezett udvar fogad minket, kocsibeállóval ellátva.

Csendes helyen, a közelben boltok, buszmegálló megtalálható.

A falu szívében elhelyezkedő parkfürdő egész évben kellemes, csendes, családias környezetben biztosít felüdülést a kikapcsolódni és gyógyulni vágyók számára úszó és termálvizes medencékben.

Az ingatlan gazdálkodásra vagy vállalkozásra, de akár vendégház kialakítására is kiváló lehetőség a fürdő közelsége miatt!

További képek, információk személyesen irodánkban, telefonon egyeztetett időpont alapján.

30%-os állami támogatás, ingyenes hitelügyintézés, biztosításkötés.

The post Nagyszénáson kiváló belső elrendezésű 3 szobás családi házat kínálunk eladásra a fürdőhöz közel appeared first on Körös Ingatlan és Biztosító Iroda.

További részletek az ingatlanról

Az ingatlan hirdetések szerzője a Körös Ingatlan iroda.