Szarvason a Nagyfoki holtágon eladásra kínálunk egy jó tulajdonságokkal rendelkező vízparti nyaralót

Szarvason, a Nagyfoki holtágon eladásra kínálunk egy tripla telken lévő, 100nm alapterületű tetőtér beépítéses, téglaépítésű, beton alappal rendelkező 1990-ben épült jó állapotban lévő vízparti nyaralót. Az ingatlan kiváló belső elrendezésű. A lenti szinte 30nm alapterületű nappali fogad minket, valamint egy szoba, beépített szekrényekkel ellátott konyha, kamra, fürdőszoba. A fenti szinten két szoba, egy közlekedő illetve egy fürdőszoba kapott helyet. Az ingatlanból kilépve egy fedett terasz is megtalálható, ami tökéletes színteret biztosít családi, baráti összejövetelekre. Nyílászárói jó állapotú fa nyílászárók, a bejárati ajtó műanyag hőszigetelt biztonsági záras. Meleg vízellátásáról villanybojler gondoskodik, fűtését kandalló biztosítja. Burkolatát nagyon szép állapotú hidegburkolat illetve hajópadló jellemzi. Az ingatlanhoz a későbbiekben hozzáépítésre került egy apartmanház, mely 38nm alapterületű. Szintén tégla építésű, beton alappal rendelkezik, ahol egy konyha, szoba, fürdőszoba került kialakításra ami helyet biztosít még akár több fő elszállásolására. 2536nm nagyságú a telek, ahol kétzuhanyzós, wc kialakítású melléképület található, valamint a vízpartnál egy kerti kiülő is adott, illetve egy sütögető rész is rendelkezésre áll.

Befektetésnek, vagy saját célra lakhatás szempontjából is kiváló lehetőség!

Egy minimális, éves közös költséget kell fizetni ebben a nyaralóövezetben, amibe beletartozik a szemét szállítás, valamint a horgászati engedély is.

Gondozott, rendezett, parkosított telek, saját mólóval, illetve vízparttal rendelkezik!

Csendes helyen, jó szomszédsággal, sütésre kialakított hellyel, úszásra alkalmas vízzel.

A városközpont megközelíthetősége 10 perc autóútra van.

További képek, információk személyesen irodánkban, telefonon egyeztetett időpont alapján.

30%-os állami támogatás, ingyenes hitelügyintézés, biztosításkötés.

The post Szarvason a Nagyfoki holtágon eladásra kínálunk egy jó tulajdonságokkal rendelkező vízparti nyaralót appeared first on Körös Ingatlan és Biztosító Iroda.

További részletek az ingatlanról

Az ingatlan hirdetések szerzője a Körös Ingatlan iroda.