Szarvason kiváló környéken eladásra kínálunk egy vízparti jó állapotú társasházi lakást

Szarvason kiváló környéken eladásra kínálunk egy vízparti az ingatlan nyilvántartás szerint társasházi lakásnak minősülő szintes ingatlant. Az ingatlan téglaépítésű, beton alappal rendelkezik. 2007-ben tetőcsere történt. Kiváló belső elrendezésű, a lenti szinten 2 + 1 fél szoba található, valamint konyha, kamra, nappali, fürdőszoba, wc elrendezés került kialakításra.

A fenti tetőtér beépíthetőségére van lehetőség. Nyílászárói fa nyílászárók. Burkolatát hidegburkolat valamint padlószőnyeg egyaránt jellemzi. Meleg vízellátását gázbojler segíti elő, fűtéséről gázkonvektorok illetve vegyes tüzelésű kazán gondoskodik.

Az ingatlan 833 nm nagyságú telken fekszik, ahol a gyerekeknek kedvező fa játszótér van kialakítva, ami tökéletes színteret biztosít a szabadidő hasznos eltöltésére, illetve saját vízparttal, és stéggel rendelkezik, és egy tárolóhelyiség is tartozik az ingatlanhoz.

Befektetési lehetőség a Holt- Körös partján!!!!

Családok számára lakhatás szempontjából, de akár befektetésnek is kiváló lehetőséget nyújt!

Csendes, nyugodt helyen, horgászási és úszási lehetőséggel.

Per, igény és tehermentes az ingatlan!

Közös költség nincs!

További képek, információk személyesen irodánkban, telefonon egyeztetett időpont alapján.

30%-os állami támogatás, ingyenes hitelügyintézés, biztosításkötés.

The post Szarvason kiváló környéken eladásra kínálunk egy vízparti jó állapotú társasházi lakást appeared first on Körös Ingatlan és Biztosító Iroda.

További részletek az ingatlanról

Az ingatlan hirdetések szerzője a Körös Ingatlan iroda.