TS GRAFIKA – EGY KÉZBŐL MINDENT …

Teljes körű grafikai, nyomdai, dekor és webdesign szolgáltatással várunk irodánkban.
TS GRAFIKA – Egy kézből mindent céged, rendezvényed részére!

Szenvedélyünk, hogy tökéleteset alkossunk!

Rendelj tőlünk bármit, arra törekszünk, hogy maradéktalanul elégedett legyél a termékkel és a kapcsolt szolgáltatással, tájékoztatással, szállítással. Arra törekszünk, hogy tényleg olyan terméket kapj kézhez, amilyet elképzeltél.

Hiszünk részletekben!

Nekünk fontos, az árnyalat, a betűtípus, a forma, az anyag, a vonalvastagság, és minden apró részlet. Fontos, mert tudjuk, hogy a sok apró részletből lesz az egész. És az összkép csak akkor lehet tökéletes, ha ezek a részletek harmonikusan kapcsolódnak egymáshoz, és egységet alkotnak.

Rugalmasan, gyorsan, pontosan dolgozunk!

Tudjuk, hogy azonnal szeretnéd. Mindent elkövetünk, hogy teljesítsük elvárásaidat. Csak azt a munkát vállaljuk el, amit határidőre, az elvárt minőségben teljesíteni is tudunk. Ha kell Veled ötletelünk, segítünk tapasztalatunkkal, szakmai tudásunkkal. Tudjuk, hogy nincs sok időd egyeztetni. Igyekszünk a kezed alá dolgozni. Konzultálunk, ajánlatot, látványtervet készítünk. Ha nem tetszik, alakítjuk. Ha kell többször. Precízen dolgozunk, de mi is hibázhatunk. Ha mi hibáztunk, abból Téged semmi sem terhel. Vállaljuk a felelősséget.

Kiemelt termékeink: molinók, nyakpántok, pólók és azok feliratozása, hímzése, reklámtárgyak, plakátok, szórólapok, prospektusok, meghívók, információs táblák, mesh hálók, matricák, beléptető karszalagok, grafikai munkák, responsive weboldalak.

Kapcsolat:

  • +36 20 3 442 445 és +36 20 9 683 458
  • [email protected]
  • WWW.TSGRAFIKA.HU
  • 5540 SZARVAS, KOSSUTH U. 6.
  • https://www.facebook.com/tsgrafika
  • https://www.instagram.com/ticketservice_tsgrafika/