ANCHOR – A KARKÖTŐBE REJTETT EMLÉK

Lepd meg különleges ajándékkal párodat, válaszd az ANCHOR karkötőket! Gravíroztasd bele szerelmed nevét vagy találkozásotok dátumát!

Garantált meglepetés – tökéletes ajándék!
Szerezz különleges élményt, érzést!

Az Egyesült Államokban már régóta divatosak a textilből készülő, horog vagy horgony medállal megalkotott karkötők. Magyarországon elsőnek Balog Béla és Litauszki Ádám vezette be a termékeket több mint 2 éve. A webshop indulása óta népes rajongó táborra tettek szert a tulajdonosok és rengeteg eladott karkötővel is büszkélkedhetnek. Naponta érkeznek hozzájuk köszönő levelek és boldog tulajdonosok fotói. Hölgyek és Férfiak egyaránt viselhetik a karkötőt, de elsősorban Pároknak készülnek. Ennek ok, az egyedileg kérhető gravírozás, amely lehet akár egy dátum, találkozás emléke.

„ A karkötőinkkel nem csak a divatot szeretnénk követni, hanem örök emléket akarunk állítani a Vásárlóink különleges pillanatainak.”

A karkötőiket olyan hírességek is előszeretettel viselik mint: Kulcsár Edina és Csuti, Burai Krisztián, Weisz Fanni (modell), Zsarnai Beáta (író), Benji (X-faktor), Csányi István (fotós), Andro (dj), Pribelszki Norbert (színész), Hlásznyik Péter (rádiós), Naksi Attila (dj)

Kapcsolat:

  • [email protected]
  • https://anchor.hu
  • https://www.facebook.com/anchorwebshop
  • https://www.instagram.com/anchor.hu/