Maminbaba Hordozós Latin Fittness

A szórakoztató anyacsinosító

A Maminbaba-hordozós latin fitness a kisbabás édesanyák számára azzal a céllal lett kitalálva, hogy nekik is lehetőségük legyen sportolni, kikapcsolódni, magukkal foglalkozni, anélkül, hogy közben a babájukat másra kellene bízni. Ne kelljen lemondaniuk a mozgás öröméről, kimozdulhassanak otthonról, csoportban lehessenek hasonló anyukákkal, információt cserélhessenek, és akár új barátságokat köthessenek.
A mozgással elsősorban a gyermekek és az édesanyák igényeihez igazodunk. Nagy örömünkre szolgál, hogy a szakszerű és anatómiailag megfelelő és életkorhoz illeszkedő hordozást tudjuk megvalósítani a foglalkozásokon.

Maga a mozgásgyakorlatok könnyen követhetők, nem szükséges hozzájuk sportos, táncos előélet. A ringatózó mozgás hatására a gyermekek a legtöbb esetben édesdeden aludják végig az órákat.
Mi nem a fekvőtámaszokat, felüléseket és kitöréseket számoljuk, hanem ritmusos, latin zenére mozgunk, jól érezzük magunkat, miközben természetesen porcikáinkat is átmozgatjuk és kellemesen elfáradunk.

A Maminbabát nem csak az anyukáknak találtuk ki! Az aktív, hordozást vállaló lelkes édesapákat, edzett nagyszülőket, felelősségteljes nagy testvéreket (játszósarokkal) is szeretettel várjuk óráinkon.

Az órákra fontos az előre történő bejelentkezés telefonon, hiszen kizárólag ebben az esetben tudunk mindenki számára megfelelő hordozóeszközt biztosítani díjmentesen!

A legtöbb foglalkozáson különlegességgel készülünk mindenki számára. A húsvét, karácsony, mikulás mellett, kiváló alkalom számunkra a gyermeknap, az anyák és apák napja is. Minden nyáron Nagybörzsönyben Maminbaba tábort is szervezünk, ahol az ország oktatói és mozogni vágyó családjai gyűlnek össze egy hosszabb wellness hétvégére. Továbbá fontosnak tartjuk kiemelni a helyes táplálkozást (kóstoló délelőttök), hordozás oktatása (helyszínen és tanfolyam keretében), eszköz próbálási lehetőség minden óra előtt szerdánként 9:00-9:20-ig.

Várunk mindenkit szeretettel Szerdánként 9:30-tól a Cervinus Teátrumban.

Kapcsolat:

  • 06202969155
  • [email protected]
  • Cervinus Teátrum, Kossuth tér 3.
  • https://www.facebook.com/maminbabagyomaendrod/