Penta Drink Minipol Ital nagy- és kiskereskedelmi Kft

A Penta Drink Minipol Ital nagy- és kiskereskedelmi Kft 1990-ben alakult Békéscsabán. Akkoriban a működési területe elsősorban Békés megye nagyobb településeire tevődött, békéscsabai központtal.

A forgalom növekedése és a kiszállítás gazdaságossága szükségessé tette az újabb telephelyek/depók megnyitását. Így jelenleg Békéscsaba mellett Szarvason és Törökszentmiklóson van kiszállító depó. A depók mellett C+C áruházak is működnek, amelyek egyrészt a lakossági igényeket, másrészt a Viszonteladóink hirtelen jött igényeit elégíti ki.

2015. év nyarán Békéscsaba központjában megnyílt a BDÁ üzlet, amely 700 négyzetméteren kínálja a Kft összes termékét illetve ebben az üzletben kibővített választékkal az italokon kívül egyéb élelmiszerrel, hús, hentesáruval, édességgel, jégkrémmel állnak a Vásárlók rendelkezésére.

A Kft jelenleg két megyében tevékenykedik: Békés és Jász-Nagykun-Szolnok megyében. Képviselőink túraszerűen látogatják a Partnereinket és a leadott rendeléseket a következő munkanapon szállítják ki a területileg illetékes depók.

A Kft a Magyarországon működő, meghatározó piaci részaránnyal bíró összes italgyártóval napi kapcsolatban áll, azok akcióiban részt vesz, illetve eljuttatja a Vásárlói felé.

Célunk, hogy a területünkön a piacvezető szerepet megtartsuk és sok, elégedett vásárlónk legyen!

Kapcsolat:

  • http://www.pentadrink-minipol.hu
  • 5540 Szarvas, Csabai út 2.