Marilyn Esküvői ruhaszalon

Minden kislány álma, hogy egyszer királylány legyen és minden nagylány álma, hogy egyszer menyasszony legyen. Az én álmom pedig az hogy ehhez hozzásegítsem őket. Profilunk egyedi kézműves menyasszonyi ruhák , menyecske- és koszorúslány ruhák kölcsönzése. A ruhákat a letisztult, kifinomult vonalvezetés, a visszafogott elegancia jellemzi, mert hitem szerint a ruhának a nő belülről jövő természetes szépségét kell kihangsúlyoznia.

Évente megújuló esküvői ruhákkal , nagy modell és méretválasztékkal várjuk a menyasszonyokat, ha mégsem talál elképzelésének megfelelőt, igény szerint elkészítjük álmai ruháját. A kizárólag minőségi anyagok felhasználása nálunk professzionális kivitelezéssel párosul. Kollekciónk minden darabja kézzel készül, beleértve a díszítéseket, virágokat, csipke és gyöngyhímzéseket.

Minden ruhánk egyedi, különleges, mert benne van a menyasszonyaink álma a mi szakértelmünkkel fűszerezve. Marilyn Monroe sem volt tökéletes, mégis ikonná vált, mert a legjobbat hozta ki magából! Mi is erre törekszünk!

Találd meg az igazit a menyasszonyi ruhák tekintetében is! Kellemes légkörben, udvarias és szakszerű kiszolgálással várunk minden kedves érdeklődőt Szarvason a Zenepavilonnál.

Kapcsolat:

  • 20/406-6015
  • www.marilynszarvas.hu
  • 5540 Szarvas, Szabadság utca 32.
  • https://www.facebook.com/Marilyn-Szalon-Szarvas-1614518825523281/