GoldNails

Termékeink modern technológiával készülnek. Így biztosítva a megfelelő minőséget, amit az újabb és újabb elkészítési technikák követelnek. Összetételüket és előállítási technológiát tekintve, igazi minőségi alapanyagokkal képviseljük magunkat a szakmában. Termékeink formailag és tartalmilag is visszaigazoltan megállják a helyüket a belföldi és az Európai piacon is. Különböző termékcsaládjaink úgy lettek kialakítva, hogy egymással is, és más – más termékekkel is kompatibilisek. Folyamatosan bővülő termékkészletünkkel garantáljuk a mindenkori divatnak megfelelő minőségi munka biztos hátterét.

Terjeszkedés

A nemzetközi piacon is jelen vagyunk, több országban.

A belföldi piacon kedvező árakkal és kiváló minőséggel vesszük fel a versenyt más cégek mellett.

Bővülő kínálat mellett, biztosítunk színvonalas oktatást is mely az ország több pontján elérhető. Referenciaszalon programunkkal sok műkörmös kollégának nyújtunk lehetőségeket további kedvezményekre.

A helyi lakosoknak külön kedvezményt biztosítunk vásárláskor. Mind a Békésszentandrási és mind a Szarvasi vásárlóinknak 20% árengedménnyel kedveskedünk.

(Nagykereskedésünkbe/bemutató termünkbe telefonos bejelentkezés szükséges!) Honlapunkon – www.goldnails.eu – minden kapcsolati információ megtalálható.

Versenyek, workshopok és egyéb rendezvények megszervezésével, megrendezésével biztosítjuk, hogy egyre többen ismerjenek meg bennünket és termékeinket.

Szarvason partnerünk Bartus Beatrix műkörmös, akit alapanyagainkkal és egyéb módon is segítünk, hogy versenyeken kiváló eredményeket érhessen el.

Kapcsolat:

  • +36-20/269-7394
  • [email protected]
  • goldnails.eu
  • 5561 Békésszentandrás, Fő út 13.
  • https://www.facebook.com/goldnailseurope/
  • https://www.instagram.com/goldnailseurope/