WEXO – OPTIMUM WEB SOLUTIONS

WEXO nem tipikus webdesign stúdió. Ketten – Ádám és Zoltán – dolgozunk a webes és grafikai megrendeléseken. Több éve, külön-külön munkálkodtunk saját vállalkozásainkban, melyek azóta is sikeresen működnek.

Néhány közös, webes projekt után úgy döntöttünk, hogy létrehozunk valamit, amit már együtt formálunk és teszünk egyre jobbá. Így született meg a WEXO.

Ahogy a WEXO nem szokványos webdesign stúdió, mi sem vagyunk tipikus IT arcok. Számunkra ez sokkal inkább hobbi, mint munka. Korábban üzemeltettünk saját webáruházat, mint készítettünk weboldalakat. Minden esetben a minőséget, az egyediséget és a tökéletes felhasználói élményt tartjuk a legfontosabbnak. Követjük az aktuális trendeket, de nem tucat oldalakat klónozunk ügyfeleinknek.

Ha minket választasz, készítünk egy olyan, egyedi, korszerű, digitális felületet, mely sikeresebbé teszi vállalkozásod. Terméked, szolgáltatásod pedig egyszerűbben eljut vásárlóidhoz, partnereidhez, úgy, hogy egyedi, integrált megoldásaival megkönnyíti a te és kollégáid mindennapjait.

Kapcsolat: